Emsec Oy etsii ICT asentajia / Turvalaiteasentajia Helsinkiin

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä erittäin nopeasti kasvavalla ja kehittyvällä alalla? Motivoiko sinua tavoitteet ja hyvät etenemismahdollisuudet joihin voit itse vaikuttaa?

ICT- / Turvalaiteasentajana olet mukana tiimissä, jossa on mukana alan parhaita asiantuntijoita ja osaajia. Olet mukana asiakasprojekteissa, joissa hyödynnetään uusinta teknologiaa ja tarjoamme niihin jatkuvasti koulutusmahdollisuuksia ja mahdollisuutta myös sertifioitua eri järjestelmien asiantuntijaksi.

Soveltuva pohjakoulutus on sähköalan- tai tietotekniikka-alan tekninen koulutus.

Meille on tärkeää ylläpitää yrityskulttuuria, joka antaa energiaa ja kannustaa pitämään hauskaa. Voit itse vaikuttaa etenemiseesi ja saat vastuuta ja haastavampia tehtäviä kykyjesi mukaan. Työtehtävien vastuullisuus ja itsenäisyys nousee mitä pidemmälle etenet ja tämä kaikki näkyy myös palkassasi.

Infoa yrityksestä

Emsec (ent. Empower Security) on Spin-off yritys Empower-konsernista, jonka liiketoiminta on kehittynyt vakaaksi vuosikymmenten aikana. Kasvumme lähtee ammattitaitoisesta organisaatiosta ja hyvin viihtyvistä työntekijöistä. Haluatko sinäkin osaksi voittavaa joukkuettamme?

Olemme todella ylpeitä huippuluokan asiantuntijaorganisaatiostamme. Korostamme Emsecissa itseohjautuvaa organisaatiota jossa toiminta on aktiivista, vastuullista ja itsenäistä. Toisaalta tarjoamme työntekijöillemme erinomaisen koulutuksen, kehityspolkuja sekä arkea tukevat ja kirittävät työkaverit. Asiakkaamme vaihtelevat pörssiyrityksistä pk-yrityksiin ja start-upeihin tyytyväisiin asiakkaisiimme kuuluvat muun muassa Fortum, Rudus ja Espoon kaupunki.

Työtehtävät

ICT / Turvalaiteasentajan työpäivä on monipuolinen eikä kahta samanlaista päivää ole. Työskentelet turvajärjestelmien (videovalvonta, kulunvalvonta ja hälytinjärjestelmät), sekä tietoverkkojen asennus-, käyttöönotto- ja huoltotöissä.

Mitä tarjoamme sinulle?

• Selkeät tavoitteet ja tulokset: meillä tekemisellä on vahva visio ja selkeä suunta.
• Motivoiva kuukausipalkkaus
• Alan parhaat teknologiat ja tuotteet.
• Jatkuva koulutus ja loistavat urakehitysmahdollisuudet: Päämiehemme järjestävät vuosittain kotimaassa, ulkomailla sekä verkon kautta koulutuksia ja sertifiointeja jotka tuovat selkeän lisän CV:llesi.
• Energinen työkulttuuri ja sitoutuneet työkaverit.
• Merkityksellinen työ: sinun työsi kasvattaa turvallisuutta, lisäksi parannamme asiakkaiden prosesseja jolloin niistä tulee entistä tehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä.

Etsimämme henkilö on

Olet etsimämme ICT / Turvalaiteasentaja, jos sinulla on:

Hyvät tietotekniset taidot. Termit TCP/IP, H.265 ja CAT6a sanovat sinulle jotakin
Sinulla ei mene sormi suuhun Windows työasema- tai palvelinasennuksissa.
Sinulla ei tarvitse olla kokemusta kameravalvonta- tai turvalaitejärjestelmistä, mutta olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi niiden parissa.
Et säikähdä nostintyöskentelyä tai fyysisempiä asennustehtäviä
Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen
Itsenäinen, aktiivinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa
Hyvät vuorovaikutustaidot sekä halu työskennellä yhdessä asiakkaan kanssa

Lisäksi eduksi katsotaan:

BCe ajokortti.
Aiempi kokemus turvasuojaustehtävistä.
Sähköpätevyys tai ammattikokemus sähkötöistä
Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen.
Tarjoamme kaikille työntekijöillemme kattavan koulutustarjonnan, meille on tärkeää että pääset kehittymään ja kasvamaan kohti omia tavoitteitasi. Emsecin yrityskulttuuria ja toimiston henkeä on vaikea pukea sanoiksi, joten jätä hakemuksesi heti ja tule itse paikan päälle tuntemaan energia, työnilo ja tiimin tsemppi.

Lähetä CV ja hakemuksesi ti 2.10.2018 mennessä osoitteeseen: info ( at ) emsec.fi

Tutustu lisää sivullamme https://www.emsec.fi/ .

Kysyttävää? info ( at ) emsec.fi