Älykäs
prosessivalvonta

Teollisuuden tuotantoprosessien paikallisvalvontaan, etävalvontaan ja liikkuvaan työskentelyyn.

Teollisuuden prosessien kameravalvontaratkaisut

Korkealuokkaista prosessien valvontaa vaativiin ympäristöihin. Videoanalytiikalla voidaan tiettyjä valvonta toimenpiteitä digitalisoida ja automatisoida, kuten esimerkiksi poikkeamien havainnointi.

Prosessikamera on usein liiketoiminnalle kriittinen osa, koska sen avulla voidaan saada ”silmät” paikkaan jonne ihmisen voisi olla muuten mahdoton mennä tai valvottua miehittämättömiä laitoksia etänä. Valvomme puolestasi, että bisnekselle kriittinen prosessien valvontajärjestelmä pysyy kunnossa ja yhteydet toimivat.

Nykyaikainen prosessikamerajärjestelmä tukee myös liikkuvaa työskentelyä kameramobiiliapplikaation kautta. Voit myös liittää älypuhelimesi kameran osaksi järjestelmää ja lähettää sen kuvaa kentältä valvomoon tai toiselle käyttäjälle.

3 syytä valita Emsecin prosessikamerapalvelu

  1. Suunnittelemme ratkaisun tarpeeseesi.
  2. Ylläpidämme järjestelmää puolestasi ja valvomme järjestelmän toimintaa etänä, joten sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.
  3. Markkinoiden johtava valvontaohjelmisto Milestone Xprotect, jossa erittäin korkea tietoturva sekä vikasietoisuus.

Katso referenssimme, meillä on runsaasti kokemusta vaativista toteutuksista erilaisiin teollisuusympäristöihin, kuten kriittiseen infraan ja valmistavaan teollisuuteen. Meillä on erittäin paljon kokemusta sähköntuotannon ja sähkönjakelun ympäristöjen kameravalvontaratkaisuista. Asiantuntijamme ovat sertifioituja kameravalvonnan suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon mm. Milestone XProtect tuotteiden sertifioinnit Milestone Certfied Design Engineer (MCDE), Milestone Certified Integration Tecnician (MCIT) ja Milestone Certified Integration Engineer (MCIE).

Kameravalvonta

Prosessikameravalvonta palveluratkaisuna ja elinkaarimallilla. Suunnittelemme ratkaisun tarpeidesi mukaisesti tehostamaan liiketoimintasi tärkeiden prosessien valvomista.

Lue lisää

Videoanalytiikka

Videoanalytiikkaratkaisulla voidaan tehostaa ja automatisoida valvontaa sekä toimintoja, kuten poikkeamien havaitsemista. Kerätystä tiedosta voidaan muodostaa tilastoja ja laatia ennusteita.

Lue lisää

Ylläpito ja huolto

Huolehdimme puolestasi valvontaratkaisun teknisestä toimivuudesta ja ylläpidosta, jolloin sinä voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

Lue lisää

Olemme erittäin tyytyväisiä Empower Securityn tekemään kameraratkaisuun ja se toimii hienosti etävalvomosta käsin. Tehty kameraratkaisu tehostaa huomattavasti prosessien valvontaa, kun etävalvomossa on käytössä reaaliaikainen kuvayhteys. Mobiilikäytössä kameravalvonta on ollut hyödyllinen työkalu mm. vesistön tarkkailun suhteen.
Jari Keskinen, Kunnossapitopäällikkö
Vattenfall Oy
Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä tehdystä kameravalvonnan parannuksesta ja se on auttanut meitä parantamaan asiakastyytyväisyyttä. Loppuasiakkaalle tarjottava reaaliaikainen kuvayhteys tuotantoprosessiin lähettää myös erittäin myönteisen signaalin asiakkaillemme, että pidämme lupauksemme ja olemme täysin läpinäkyviä
Timo Kapulainen, Supervisor, Maintenance
Fortum Waste Solutions Oy
Kamerajärjestelmä toimitettiin sovitusti ja järjestelmä toimii kuten pitääkin. Käyttäjän edustajat olivat tyytyväisiä asennusten laatuun ja kiittivät asentajia asiallisesta, kohteliaasta ja asiakkaan huomioon ottavasta palvelusta. Tilaajan roolissa kiitän myös toimittajaa nopeasta ja laadukkaasta palvelusta.
Jukka Viitanen, Teleteknikko
Espoon kaupunki, tilapalvelut