Kiinteistöjen
valvonta

Omaisuuden suojaaminen ja aluevalvonta pilvipalveluna tai paikallisesti.

Häviääkö kiinteistösi varastoista tai pihalta omaisuutta tai ilmestyykö jätekatokseesi ylimääräistä sinne kuulumatonta romua, joka aiheuttaa kalliita jätemaksuja? Tehosta kiinteistösi valvontaa älykkäällä kameravalvonnalla, joka havaitsee ihmiset ja ajoneuvot. Paikallisen järjestelmän ja pilvipalvelun parhaat puolet yhdessä paketissa. Kameravalvonta-alusta, joka skaalautuu tarpeidesi mukaan, oli tarvetta pienelle tai suurelle määrälle kameroita.

Tyypillisiä valvottavia kohteita kiinteistö- ja taloyhtiöissä ovat

  • varastot
  • pyöräsuojat
  • jätekatokset ja -tilat
  • paikoitusalueet
  • pihat ja julkisivut

3 syytä valita Emsec kameravalvonta

  1. helppokäyttöinen pilvipalvelu selaimella tai mobiiliapplikaatiolla
  2. huoleton – valvomme laitteiston teknistä kuntoa ja ylläpidämme sitä
  3. luotettava – erittäin korkea tietoturva ja tietosuoja (GDPR EU-direktiivin mukainen)

Kameravalvonta

Oikein toteutettu kameravalvonta ennalta ehkäisee ilkivaltaa ja parantaa omaisuuden suojaamista. Toteutamme kameravalvontaa helppokäyttöisenä pilvipalveluna tai paikallisesti toimivana ratkaisuna.

Lue lisää

Kulunvalvonta

Sähköinen kulunvalvonta helpottaa ja tehostaa kiinteistön pääsyn- ja liikkumisen hallintaa. Pilvipalvelussa tärkeät käyttäjätiedot ja rekisterit pysyvät aina tallessa varmennetussa ympäristössä.

Lue lisää

Murtoilmaisut

Nykyaikainen murtoilmaisu on helposti käytettävissä mobiiliapplikaation kautta milloin ja mistä vain. Murtoilmaisu on integroitavissa kamera- ja kulunvalvontaan, jolloin kokonaisuudesta saadan tehokas valvontaratkaisu.

Lue lisää

Olemme erittäin tyytyväisiä Empower Securityn tekemään kameraratkaisuun ja se toimii hienosti etävalvomosta käsin. Tehty kameraratkaisu tehostaa huomattavasti prosessien valvontaa, kun etävalvomossa on käytössä reaaliaikainen kuvayhteys. Mobiilikäytössä kameravalvonta on ollut hyödyllinen työkalu mm. vesistön tarkkailun suhteen.
Jari Keskinen, Kunnossapitopäällikkö
Vattenfall Oy
Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä tehdystä kameravalvonnan parannuksesta ja se on auttanut meitä parantamaan asiakastyytyväisyyttä. Loppuasiakkaalle tarjottava reaaliaikainen kuvayhteys tuotantoprosessiin lähettää myös erittäin myönteisen signaalin asiakkaillemme, että pidämme lupauksemme ja olemme täysin läpinäkyviä
Timo Kapulainen, Supervisor, Maintenance
Fortum Waste Solutions Oy