Kiinteistön
kameravalvonta

Omaisuuden suojaaminen ja aluevalvonta pilvipalveluna tai paikallisesti.

Kiinteistön kameravalvonta

Häviääkö kiinteistösi varastoista tai pihalta omaisuutta? Ilmestyykö jätekatokseesi ylimääräistä sinne kuulumatonta romua, joka aiheuttaa kalliita jätemaksuja? Aiheuttavatko graffitin töhrijät päänvaivaa? Tehosta kiinteistösi valvontaa älykkäällä kameravalvonnalla, joka havaitsee luotettavasti ihmiset ja ajoneuvot. Kokemustemme mukaan kameravalvonta ennalta ehkäisee kiinteistöissä tapahtuvia ongelmia. Kameravalvontaratkaisumme skaalautuu tarpeidesi mukaan, oli tarvetta pienelle tai suurelle määrälle kameroita.


Tyypillisiä valvottavia kohteita kiinteistö- ja taloyhtiöissä ovat

  • varastot
  • pyöräsuojat
  • jätekatokset ja -tilat
  • paikoitusalueet
  • pihat ja julkisivut

Kamerapilvipalvelu
Pilvipalvelussa kamera tallentaa kuvamateriaalin suoraan pilvipalveluun, jolloin ne ovat varmassa tallessa ja paikallisia tallennuslaitteita ei välttämättä tarvita. Ratkaisumme mahdollistaa myös hybridi vaihtoehdon, jolloin videon tallennus tapahtuu sekä paikallisesti että pilvipalveluun.

Palvelun käyttö on helppoa selaimella tai mobiiliapplikaatiolla (IOS ja Android). Emsecin kamerapilvipalveluun kuuluu aina luotettava ja tietoturvallinen suljetun verkon 4G yhteys, jolla valvontakamerat yhdistetään pilvipalveluun. Kamerat eivät siis ole suoraan julkisessa Internetissä hakkereiden armoilla. Ratkaisu on siis ”avaimet käteen” valmis paketti.

3 syytä valita Emsec kameravalvonta

  1. helppokäyttöinen pilvipalvelu selaimella tai mobiiliapplikaatiolla
  2. huoleton – valvomme laitteiston teknistä kuntoa ja ylläpidämme sitä
  3. luotettava – erittäin korkea tietoturva ja tietosuoja (GDPR EU-direktiivin mukainen)

Tarjoamme Uudenmaan alueen kiinteistö- ja taloyhtiöille maksutonta ja sitoumuksetonta kameravalvonnan kartoitusta.

Tilaa maksuton ja sitoumukseton kartoitus!

Kiinteistökamera: Ketterä

erittäin kustannustehokas ja helppo tapa toteutaa kameravalvonta, kun tarvetta vain yhdelle valvontakameralle, esim. taloyhtiön jätekatoksen valvontaan. Kamera tarvitsee vain sähkön syötön ja muuten palvelupaketti sisältää kaiken tarvittavan: Full HD valvontakamera, turvaverkkoliittymä sekä pilvipalvelu ja ylläpitopalvelu.

Ota yhteyttä

Kiinteistökamera: Joustava

sopiva palvelupaketti, kun on tarvetta useammalle kuin yhdelle kameralle. Ratkaisu tarjoaa erittäin kustannustehokkaasti paikallisen tallentamisen ja pilvipalvelun hyödyt samassa paketissa. Palvelu sisältää keskuslaitteen, tarvittavan määrän kameroita, turvaverkkoyhteyden sekä pilvipalvelun ja ylläpitopalvelun. Ratkaisu soveltuu erinomaisesti myös vanhan kameravalvontajärjestelmän päivittämiseen tähän päivään.

Ota yhteyttä

Mitä huomioida kameravalvontaa hankkiessa?

Oikein toteutettu kameravalvonta ennalta ehkäisee ilkivaltaa ja parantaa omaisuuden suojaamista. Mitä asioita kannattaa huomioida, kun on hankkimassa kameravalvontaa.

Lue lisää

Olemme erittäin tyytyväisiä Empower Securityn tekemään kameraratkaisuun ja se toimii hienosti etävalvomosta käsin. Tehty kameraratkaisu tehostaa huomattavasti prosessien valvontaa, kun etävalvomossa on käytössä reaaliaikainen kuvayhteys. Mobiilikäytössä kameravalvonta on ollut hyödyllinen työkalu mm. vesistön tarkkailun suhteen.
Jari Keskinen, Kunnossapitopäällikkö
Vattenfall Oy
Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä tehdystä kameravalvonnan parannuksesta ja se on auttanut meitä parantamaan asiakastyytyväisyyttä. Loppuasiakkaalle tarjottava reaaliaikainen kuvayhteys tuotantoprosessiin lähettää myös erittäin myönteisen signaalin asiakkaillemme, että pidämme lupauksemme ja olemme täysin läpinäkyviä
Timo Kapulainen, Supervisor, Maintenance
Fortum Waste Solutions Oy
Kamerajärjestelmä toimitettiin sovitusti ja järjestelmä toimii kuten pitääkin. Käyttäjän edustajat olivat tyytyväisiä asennusten laatuun ja kiittivät asentajia asiallisesta, kohteliaasta ja asiakkaan huomioon ottavasta palvelusta. Tilaajan roolissa kiitän myös toimittajaa nopeasta ja laadukkaasta palvelusta.
Jukka Viitanen, Teleteknikko
Espoon kaupunki, tilapalvelut