Helppokäyttöinen pilvipalvelu
Järjestelmän etäkäyttö on yksinkertaista selaimella tai mobiiliapplikaatiolla.
Tehokkaalla aluevalvonnalla varmistetaan, että ihmiset ja ajoneuvot noudattavat laitosalueilla ja tuotannossa turvaohjeistuksia. Valvontakameroista voidaan tehdä tehokkaampia lisäämällä niihin videoanalytiikkaa, joka tunnistaa ihmisiä ja ajoneuvoja ja varoittaa vaarasta esimerkiksi valomerkein, kuulutuksin tai varoitusäänillä. Lisäksi järjestelmän kykyä huomata asioita voidaan tehostaa esimerkiksi tutkalla tai lämpökameralla.
Aluevalvonnan lisäksi kameravalvonta tarjoaa korvaamattomia näkymiä sellaisiin paikkoihin, joihin ihmisen on mahdotonta mennä.
Emsec suunnittelee ja toteuttaa laadukkaita kameravalvontajärjestelmiä kriittisen infran asiakkaille kaikenlaisiin kohteisiin energian tuotannosta sähkönjakeluun.
Videoanalytiikalla voidaan automatisoida ja digitalisoida valvontatoimenpiteitä, kuten esimerkiksi poikkeamien havainnointia. Lisäksi manuaalista työtä voidaan vähentää esimerkiksi ajoneuvojen rekisterikilpien tai kuljetuskonttien tunnistenumeroita lukemalla.
Me huolehdimme siitä, että kohteen valvontajärjestelmä pysyy kunnossa ja yhteydet toimivat.
Nykyaikainen kamerajärjestelmä tukee myös liikkuvaa työskentelyä mobiilisovelluksen avulla. Voit liittää älypuhelimesi kameran osaksi järjestelmää ja lähettää sen kuvaa kentältä valvomoon tai toiselle käyttäjälle.
Passiivinen kameravalvonta ei aina riitä ehkäisemään ei-toivottuja tekoja ja tapahtumia. Entä jos voisit kameravalvontatallenteen tutkimisen sijaan toimia proaktiivisesti?
Ennakointi ja ennaltaehkäisy kun on tehokkaampaa ja halvempaa, kuin vahinkojen korjaaminen.
Katso webinaari heti ja saat tietoa miten kameravalvontajärjestelmästäsi voi saada tehokkaamman.
Miehittämättömän laitoksen valvonta ei ole pulma, vaikka se sijaitsisikin syrjäisessä paikassa. Esimerkiksi sähköasema tai vesivoimalaitos voi sijaita hankalien kulkuyhteyksien päässä, jonne ei ole mahdollista saada kiinteää tietoliikenneyhteyttä. Joustava mobiiliratkaisu on todennäköisesti mahdollinen, jolla kuvayhteys voidaan ratkaista. Katso esimerkiksi referenssi case Pamilon vesilaitoksesta.
Videoanalytiikalla voidaan valvoa kasvomaskien käyttöä ja antaa muistutuksia kuulutuksin tai viesteinä infotauluissa. Videoanalytiikalla on myös mahdollista valvoa tilojen täyttöastetta ja turvaetäisyyksiä.
Työntekijöiden lämpötila voidaan mitata lämpökameran avulla sisääntulon yhteydessä. Näin varmistat, että sairastunut henkilö ei pääse tartuttamaan koko laitoksen muuta henkilöstöä, vaan voidaan ohjata koronatestiin.
Kameravalvonnalla voidaan varmistaa, että laitosalueelle pääsevät ainoastaan henkilöstöön kuuluvat ihmiset ja erikseen määritellyt vierailijat ja ajoneuvot. Esimerkiksi ajoneuvojen rekisterikilpien tai konttien tunnistenumeroiden automaattinen lukeminen nopeuttaa kulunvalvontaa.
Valvontakamera voidaan opettaa huomaamaan poikkeamat ja muodostamaan niistä hälytyksiä. Näin laitosalueella voidaan säästää resursseja, sillä älykäs valvontakamera ei tarvitse ihmisen havainnointi- ja päätöksentekokykyä toimiakseen.
Business Intelligence -toimintojen avulla prosessia ja logistiikkaa voidaan myös optimoida.
Estä tunkeilijoiden pääsy laitosalueelle tai vaaralliseen ympäristöön kameravalvonnan avulla. Kameroiden kykyä havaita kohteita voidaan tehostaa tutkalla ja/lämpökameroilla. Videoanalytiikan ja liikkuvan kameran avulla voit seurata kohdetta ja asettaa hälytyksiä, kun tietyt ehdot täyttyvät, esimerkiksi ihmisen ylittäessä tietyn rajan tai aidan. Tunkeilijalle voidaan kohdentaa ennakkoon äänitettyjä kuulutuksia, joilla ilmoitetaan, että tunkeutuminen laitosalueelle on havaittu.
Erityisesti teollisuuden käyttöön suunnitelluilla valvontakameroilla voidaan havaita savu ja liekit jopa pölyisissä, kosteissa tai räjähdysherkissä laitosolosuhteissa. Videopohjainen tulipalon tunnistaminen perustuu älykkäisiin algoritmeihin, jotka havaitsevat tulipalon aikaisessa vaiheessa ja osoittavat valvomoon hälytyskohdan, jolloin siihen voidaan reagoida välittömästi. Näin voidaan välttää sprinklerijärjestelmän aktivoituminen.
Videoanalytiikan avulla valvot ja asetat hälytyksiä esimerkiksi vaarallisista alueista, joissa ei saa liikkua. Videoanalytiikalla voi myös valvoa kasvomaskin, huomioliivin ja turvakypärän käyttöä, jotta turvamääräyksiä noudatetaan. Henkilön kaatuminen, särkyvän lasin ääni tai muu poikkeama voidaan havaita.
Tuotantoprosesssissa voi olla osia, jotka ovat herkkiä ylikuumenemiselle ja jotka voivat hajotessaan aiheuttaa tuotannon keskeytymisen. Lämpökamera voidaan asettaa valvomaan kriittisiä osia ja hälyttämään ajoissa, jos kuumenemista tapahtuu.
Katso oheisesta videosta mitä lämpökameralla voidaan havaita.
Tiesitkö, että valvontakamerat voi valjastaa prosessien tehostamiseen laitosalueilla? Samat teknologiat auttavat parantamaan turvallisuutta ja tehostamaan työtä niin teollisuudessa kuin kriittisen infran kohteissakin.
Tässä webinaarissa kerromme älykkäistä kameroista ja videoanalytiikasta, jotka tehokkaasti tekevät työtä, johon on aiemmin vaadittu ihmisen työpanosta ja päättelykyky.
Katso webinaari heti!
Lämpökameraa eivät haittaa huonotkaan sääolosuhteet, sillä se ei tarvitse valoa kohteen havaitsemiseen kuten optiset kamerat. Se on myös hyvin käyttökelpoinen prosessien valvonnassa, jossa laitteiden tai materiaalien ylikuumenemista tai lämpötilaa ylipäätään halutaan valvoa tehokkaasti.
Tutkassa on sisäänrakennettuna älykäs analytiikka, joka hyödyntää kone- ja syväoppimista. Tutka havaitsee kohteen sijainnin tarkasti, luokittelee ja seuraa ihmisiä tai ajoneuvoja. Tutka ei juurikaan tee vääriä hälytyksiä, joten se säästää turvallisuushenkilöstökustannuksia.
Laitosalueella puettava kamera välittää kuvan valvomoon, jos vaikkapa työntekijä lähtee tarkastamaan tilannetta kauemmaksi paikan päälle. Poliisien käyttöönottamat puettavat kamerat soveltuvat erinomaisesti myös muihinkin kenttäolosuhteiden valvontatilanteisiin.
Kriittisen infran prosesseissa voi olla koneita ja laitteita, joiden toimintaa olisi hyödyllistä nähdä yksityiskohtaisemmin, jotta yllättäviltä huoltotarpeilta vältytään. Paikat ovat yleensä ahtaita ja niihin ei voida mennä koneiden käydessä. Modulaarisen kameran voi asentaa vaikkapa laitteen tai koneen sisälle tarkkailemaan toimintaa.
Dronet soveltuvat erinomaisesti laajojen alueiden tarkkailuun ja niihin voidaan myös yhdistää videoanalytiikkaa kohteiden luokittelemiseksi. Dronet lentävät hetkessä paikkoihin, joihin ihmisen on vaikea päästä ja ne voivat lähettää valvontakuvaa suoraan valvontajärjestelmään.
Järjestelmän etäkäyttö on yksinkertaista selaimella tai mobiiliapplikaatiolla.
Emsec valvoo laitteiston teknistä toimivuutta ja ylläpitää järjestelmää.
Järjestelmässä on erittäin korkea tietoturva ja GDPR EU -direktiivin mukainen tietosuoja.
Service Desk -asiakaspalvelumme palvelee sopimusasiakkaitamme arkisin klo 8.00 - 16.00. Palvelunhallintaamme sisältyy sopimusasiakkaille myös itsepalveluportaali, jonka avulla voi hallinnoida omia palvelupyyntöjä.
Sertifioidut asiantuntijamme huolehtivat ja ylläpitävät kameravalvontajärjestelmän toimintakuntoa säännöllisesti. Ylläpitoon sisältyy muun muassa ohjelmistojen ja kriittisten päivitysten ajantasalla pito.
Laitevikojen etänä suoritettava vianrajaus ja -korjaus ja tarvittaessa eskalointi kenttähuoltoon paikanpäällä vaadittavaa viankorjausta varten. Vianhallintaan sisältyy sovittavat palvelutasot ja -vasteet (SLA).
Tekninen etävalvontamme valvoo reaaliajassa kohteissa olevien tietoverkkojen, tietoturvan ja järjestelmien teknistä toimivuutta ja kuntoa. Havaitut laiteviat eskaloidaan sovitun prosessin mukaisesti vianhallintaan.
Laitehallinnan tarkoituksena on pitää ajan tasalla järjestelmän eri komponenttien teknisiä tietoja ja huolehtia kokonaisuuden elinkaaresta.
Valvontakamerat ovat yleinen tietomurtojen kohde. Kameravalvonta muodostaa kriittisen tietorekisterin. Myös yleinen EU-direktiivi (GDPR) velvoittaa yrityksiä ja yhteisöjä huolehtimaan tietoturvasta.
Radar on haavoittuvuuksien hallintaratkaisu, jonka avulla uhkaavat haavoittuvuudet on helpompi tunnistaa ja korjata. Pienennä kyberhyökkäysten riskiä ja varmista vaatimustenmukaisuus etukäteen.
Tekninen automaattivalvonta ei aina huomaa kaikkia vikoja, joten optiona on mahdollista sopia asiantuntijamme tekemä kuvanlaadun tarkistuksen sovituin määrävälein.
Määrävälein tehtävä kausihuolto asiakkaan tiloissa varmistaa, että valvontakameroiden optiikat ja suojakuvut pysyvät puhtaina, jotta saat laadukasta valvontakuvaa.
Olemme erittäin tyytyväisiä etävalvomosta käytettävään reaaliaikaiseen kameraratkaisuun, joka tehostaa prosessien valvontaa. Mobiilikäytössä kameravalvonta on ollut hyödyllinen muun muassa vesistön tarkkailussa.
Uudistettu kameravalvontajärjestelmä on auttanut meitä parantamaan asiakastyytyväisyyttä. Loppuasiakkaalle tarjottava suora kuvayhteys tuotantoprosessiin lähettää myönteisen signaalin - pidämme lupauksemme ja olemme täysin läpinäkyviä.
Liikenteen laskennassa saatiin tarkempia tuloksia videoanalytiikalla, kuin muilla aiemmin käytetyillä teknologioilla.