Kulunvalvonta

Kulunvalvontaratkaisut

Kulunvalvontapalvelussa huolehdimme kiinteistön kulkemisen- ja liikkumisen hallinnasta kokonaisvaltaisesti suunnittelusta, toteutukseen, ylläpitoon ja huoltoon. Kulunvalvontaratkaisumme on saatavissa helppokäyttöisenä ja varmatoimisena pilvipalveluna, jossa kriittiset tiedot ovat tallessa varmennetussa konesaliympäristössä.

Kevyt toteutus

Kevyen rakenteen ja keskitetyn hallinnan ansiosta sopii myös monimutkaisiin ympäristöihin, vaikka valvottavia kohteita olisi lukuisia maantieteellisesti hajallaan. Vanhan järjestelmän korvaaminen onnistuu helposti ja kustannustehokkaasti, koska usein vanhan järjestelmän laitteita ja kaapelointia voidaan hyödyntää.

Luotettava käyttää

Ratkaisuissamme on tietoturva erittäin korkealla tasolla ja se täyttää mm. ISO 28001 tietoturvasertifioinnin vaatimustason. Ratkaisulla onkin lukuisia loppuasiakkaita, joiden vaatimustaso tietoturvassa on erittäin korkealla. Kaikki tieto kulkee salattuna suojatussa yhteydessä, joten se on kahden kertaisesti suojattu. Tietoliikennehäiriö tilanteissa järjestelmä toimii kohteessa täysin itsenäisesti – ilman käyttökatkoja.

Monipuolinen käyttäjähallinta

Keskitetyssä hallintajärjestelmässä saadaan helposti hallittua ryhmä- ja käyttäjäkohtaisia kulkuoikeuksia esimerkiksi työturvallisuuskortin tai muiden lupien voimassaoloajan perusteella.

Saumaton yhteensopivuus

Palveluratkaisumme integroituu helposti lukuisten eri järjestelmien kanssa, kuten:

  • HR ja ERP -järjestelmät
  • Työajanseuranta
  • Kameravalvonta
  • Palo- ja murtoilmaisu
  • fi ja veronumero

Asiakascaset