Yritys

Keitä olemme?

Emsec Oy on saanut alkunsa Empower konsernissa, jossa käynnistettiin Empowerin turvatekniikka palveluiden liiketoiminta vuonna 2004.

Olemme vuosien varrella kehittyneet turvatekniikan ja tietoliikenteen asiantuntijataloksi projekti- ja palvelutoiminnassa.

Meillä on laaja kokemus valvontaratkaisuiden toteuttamisesta erilaisiin ympäristöihin asuntoosakeyhtiöistä, suuriin liikekiinteistöihin ja aina vaativiin teollisuusympäristöihin.

Käynnistimme vuonna 2009 kameravalvonnan pilvipalvelun ja sitä seuraavana vuonna perustimme teknisen valvomon, jolla valvomme asiakkaidemme järjestelmien toimivuutta reaaliaikaisesti.

Kameravalvonnassa olemme edelläkävijöitä Suomessa ja olemme globaalin markkinajohtajan Milestone XProtect kameravalvontaohjelmiston pitkäaikainen kumppani.

Osaamisemme on huippuluokkaa ja sen osoituksena on Milestone Platinum tason kumppanuus, sekä vaativimmat sertifioinnit järjestelmäosaamisessa.

Olemme toteuttaneet myös useita videoanalytiikkaratkaisuja erilaisiin tarpeisiin valvonnan tai liiketoiminnan tehostamiseksi.

Vuonna 2016 Empower Security yhtiöitettiin omaksi yhtiöksi ja helmikuussa 2017 nimeksi lyhennettiin Emsec Oy.

Visiomme

Valvontaratkaisut eivät ole pelkkää turvallisuutta varten, vaan niillä on laajempaa merkitystä osana asikkaidemme liiketoimintaa.

Missiomme

On tarjota asiakkaalle tuottavia valvontaratkaisuja valvonnan ja liiketoiminnan tehostamiseen.

2004

Emsec Oy on saanut alkunsa Empower konsernissa vuonna 2004

2100

Meillä on yli 2100 pysyvää palvelusopimusasiakasta

10

Henkilöstöllämme on keskimäärin reilusti yli 10 vuoden kokemus turvatekniikasta ja tietoliikenneratkaisuista

Uusimmat uutiset