Kameravalvonta

Kameravalvontaratkaisut

Emsecillä on yli 10 vuoden kokemus kameravalvonnasta ja tarjoamme helppokäyttöistä pilvipalvelua, sekä myös paikallisesti toimivia ratkaisuja.  Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kamerapilvipalvelu

Pilvipalvelumme sopii täydellisesti niin taloyhtiön turvallisuuden parantamiseen, kuin ison teollisuusympäristön prosessi- ja aluevalvontatarpeisiin. Pilvipalvelussa kriittiset tiedot ovat aina tallessa ja helposti käytettävissä mistä tahansa.

Milestone Xprotect kameravalvontaohjelmisto

Milestone Systems A/S on CANON Konserniin kuuluva maailman johtava kameravalvontaohjelmistovalmistaja. Emsecillä on erittäin pitkä yli 10 vuoden kokemus ja yhteistyö Milestone Xprotect VMS – kameravalvontaratkaisuista. Milestone XProtect VMS täyttää tiukimmatkin vaatimukset koskien tietoturvaa ja -suojaa ja soveltuu myös viranomaiskäyttöön.

Emsecin asiantuntijat ovat suorittaneet Milestone XProtect VMS ohjelmiston vaativat sertifioinnit MCDE (Design Engineer), MCIT (Integration Technician) ja MCIE (Integration Engineer).

 

Laadukkaat tuotemerkit

Edustamme kameralaitteissa useita eri tunnettuja tuotemerkkejä, joiden kanssa meillä on pitkäaikainen kumppanuus. Edustamiamme merkkejä ovat mm. Axis Communications, Bosch ja Hikvision.

                           

 

Asiakascaset